Activitate de voluntariat „Dăruieşte şi vei fi răsplătit înzecit”-12 noiembrie 2015

~click AICI pentru albumul foto ~

Acţiunea de voluntariat s-a desfăşurat cu sprijinul preotului Răzvan Grierosu, paroh la biserica Sf. Dimitrie Zanea din Lunca Cetăţuii, a profesorilor (20) şi elevilor voluntari de la Colegiul Tehnic “Mihail Sturdza”.

Elevii din şcoala noastră au  participat  cu mult entuziasm la activităţi de colectare de fructe, dulciuri, haine pe care le oferă copiilor din Centrul de Zi “Sf. Nicolae” Lunca Cetăţuii . Pachetele au fost făcute de către elevii voluntari şi dna prof. Ivănescu Mihaela şi Grierosu Iuliana. Participarea elevilor la activităţile de voluntariat permite elevilor şi profesorilor să lucreze în echipă, să contribuie împreună la realizarea unui zâmbet pe chipul copiilor aflaţi în suferinţă. Aceste activităţi îî fac pe elevi să fie mai altruişti, toleranţi, mai deschişi la a-i ajuta pe alţii, mai responsabili de propria viaţă.

Prof. cooronatori:  Ivănescu Mihaela Ofelia, Grierosu Iuliana

Prof. participanţi: Ivănescu Mihaela Ofelia, Grierosu Iuliana, Boboc Anamaria, Steclaru Andreia

Elevi: Călmăţui Florin, Chiriac Ruben, Câşlariu Angel, Rau Roberto, Durnea Petru, Puşcaşu Roxana, Caia Robert, Soroceanu Constantin,  Parfene Gheorge,  Nastasiu Razvan,  Bulei Adrian, Mărgean Alexandra.